آیا عوض کردن اسم محسن به ساسان ممکن است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۲۵ #81933817

با سلام میخواستم بدونم اسم محسن جز اسامی مذهبی است؟
و میشود آن را عوض کرد؟

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

سلام با مراجعه حضوری به اداره ثبت احوال از چگونگی تغییر محسن به ساسان مطلع شده و چنانچه مغایرتی نداشته باشد درخواست بدین درصورت عدم موافقت می توانی به دفتر خدمات قضایی مراجعه دادخواست تغییر نام خودرا تحویل بدی

"با سلام"
دادخواست خود را اقامه نمایید
توسط ثبت احوال بررسی میگردد

شمامیتوانید یک بار نام و نام خانوادگی خود را تغییر دهید و درقسمت توضیحات نیز ثبت میشود ضمنا میتوانید بامراجعه ب ثبت احوال مراجعه کنید و اقدام کرده

از طریق سایت اداره ثبت احوال و یا مراجعه حضوری به اداره ثبت اقدام نمایید ،در صورت عدم موافقت از طریق دفتر خدمات قضایی دادخواست مقتضی مطرح نمایید.

با سلام
بله هر شخصی میتواند دز طول عمر خود یکبار اقدام به تغییر نام خود نماید لذا بایستی با مراجعه به اداره ثبت احوال و بر طبق بخشنامه موجود اداره اطلاع کسب نمایید که آیا امکان تغییر اسم محسن به ساسان امکان دارد یا خیر .