زمین را به نام خودم خریدم یک میلیون و صد هزار و به ایشان فروختم یک میلیون و چهارصد هزار تومان، این کار من از لحاظ قانونی مشکلی داشته؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۰ #81860399

در سال ۱۳۸۳ از یک نفر پول گرفتم تا با دریافت دستمزد برایش زمینی بخرم من هم زمین را خریدم یک میلیون و صد هزار تومان و به او گفتم خریده ام یک میلیون و چهارصد هزار تومان یعنی در واقع زمین را به نام خودم خریدم یک میلیون و صد هزار و به ایشان فروختم یک میلیون و چهارصد هزار تومان اما به او چیزی نگفتم. حالا نمی دانم این کار من از لحاظ قانونی مشکلی داشته یا خیر. اگر مشکلی دارد چگونه باید نامبرده را راضی نمایم. با تشکر

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله از نظر قانونی شما وکیل و امین خریدار بوده اید و عمل شما منطبق با جرم خیانت در امانت میباشد و از نظر حقوقی ملزم به جبران ضرر موکل و پرداخت مبلغ مازاد میباشید.