حکم فحاشی و تهمت چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۹۶۸ #81836805

سلام .حکم فحاشی فراوان زوجه به زوج و تهمت به زوج برای داشتن رابطه نامشروع چیست . زوج در منزل از فحاشی و تهمت ایشان فیلمبرداری کرده و در محل کار دوربین مدار بسته و یک شاهد وجود دارد . هر کدام چه احکامی دارد ؟ آیا زن بودن ایشان تاثیری در حکم خواهد داشت ؟ ممنون

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات ایشان بستگی به نوع تهمت وفحاشی ایشان دارد و باتوجه به آن به جزای نقدی وشلاق محکوم می شوند و زن بودن تاثیری ندارد.

با توجه به مدارکی که اشاره کرده اید می توانید علیه زوجه در دادسرا تحت عناوین توهین و افترا شکایت نمایید

با سلام
زن یا مرد در مقابل قانون یکسان میباشند،میتوانید علیه ایشان شکایت کیفری مبنی بر حد قذف و تهمت و افترا نمایید

سلام جنسیت فرد در تحقق جرم توهین تاثیری نداره و با توجه به مدارکی که اشاره کرده اید می توانید علیه زوجه در دادسرا تحت عناوین توهین و افترا شکایت نمایید

سلام
زن بودن تاثیری در امر ندارد و ایشان بسته نوع توهین ها حسب مورد ممکن است به شلاق یا جزای نقدی محکوم میشود

با سلام
همه افراد چه مرد و چه زن در اجرای قانون با هم برابرند. فحاشی و تهمت رابط مشروع هر دو جرم و دارای مجازات هستند.مطابق ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی مجازات فحاشی اگر قذف نباشد ( فحش ناموسی) شلاق تا ۷۴ ضربه یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود. و اگر قذف باشد یعنی مثلا تهمت زنا باشده مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا ۵۰ هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهد بود»
از سوی دیگر شما میتوانید شکایت کیفری افترا نیز بنمایید