شکایت بابت تهمت زده شده چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۳ #81828876

با سلام و احترام
برای شکایت از مسئول پایگاه که مشکل حیثیتی درست کرده و تهمت رابطه نا مشروع زده درحالیکه خودش خلاف کار هست و چندین رفتار و کار خلاف و جرم انجام داده و یک شاهد هم هست برای اثبات جرمش، از چه طریق میشه اقدام کرد؟؟ و به نظر شما چقدر امکان داره توی دادگاه محکوم بشه با توجه به اینکه خیلی ذی نفوذ هست و یک سوال دیگه اینکه از زمان وقوع جرم تا چه مدتی مهلت هست برای شکایت از این فرد؟؟

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام افتراء علیه ایشان اقامه دعوا کنید.

افترا. تهمت. توهیت. فحاشی. نسبت زنا. هرکدام از این عناوین مجازات جداگانه دارند. در حالت عادی افترا و تهمت با توجه ب کلمات و عمق موضوع از آنجایی ک با آبرو و حیثیت شخص ارتباط دارد مجازات شلاق و حبس در می خواهد داشت. و از ۲ ماه تا ۶ ماه حبس متغیر همچنین شلاق. و جزای نقدی