اثبات عدم تمکین در صورتیکه دخترم 6 سال داشته باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۸۹ #81820

همسر سابقم 7 سال پیش به قصد دیدار با اقوام خود به همراه دخترم که در آن زمان 6 سال داشت به صورت قانونی به خارج از کشور رفت و بعد از گذشت یک ماه بدون اطلاع من از دولت آن کشور تقاضای پناهندگی کرد و از بازگشت به ایران خودداری کرد که این موضوع با استعلام از اداره گذرنامه قابل بررسی و اثبات می باشد. البته دلیل تقاضای پناهندگی، تغییر دین می باشد. با توجه به تلاش های من برای بازگشت وی و مهمتر از آن بازگشت دخترم به ایران متاسفانه نتیجه ای حاصل نشد و بعد از گذشت چند ماه وی اطلاع داد که از طریق دادگاه سوئد تقاضای طلاق داده است و دادگاه بدون اطلاع من ضمن صدور حکم طلاق، حضانت فرزندم را نیز به وی داده است و در این رابطه هیچ مدرک و سندی مبنی بر صدور رای طلاق در دست من نیست و همسر سابقم نیز از ارائه مدارک دادگاه به من خودداری می کند و تنها مدرکی که از وی دارم اقرار وی در یک فرم دعوتنامه برای اداره مهاجرت می باشد که در آنجا اعلام نموده است که وی از من طلاق گرفته و جدا شده است. علیهذا در حال حاضر به دلیل مشکلات فراوان اداری که به خاطر این موضوع و وجود نام وی به عنوان همسر در شناسنامه ام برای من پیش آمده است، می خواهم حکم طلاق به صورت قانونی در شناسنامه ام ثبت شود و گویا باید از طریق ارسال اظهار نامه اقدام نمایم. با توجه به اینکه نامبرده به دلیل پناهندگی ممنوع الورود به کشور می باشد و از طرفی من آدرسی از وی در ایران و کشوری که در حال حاضر در آن زندگی می کند برای ارسال اظهار نامه ندارم، لطفن راهنمایی نمایید که باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگرهیچ گونه آدرسی ازوی ندارید مجهول المکان اعلام نمایید

شما باید آخرین آدرس ایشان در ایران را قید کنید و در نتیجه حکم غیابی صادر خواهد شد. لذا اگر وارد ایران نشود دست شما به جایی بند نخواهد بود.