خانم ادعا میکند من پول را به x دادم و پول را باید او پس بدهد، درحالی که تقسیم شده، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۰ #81785673

سلام
موضوع پرونده
خانمی با تحریک ۳ نفر برای ربایش همسرش اقدام میکند.
در حضور ۳ نفر حدود ۱۰۰ میلیون تومان را به یکی از آنها میدهد تا بین خود تقسیم کنند.
آدم ربایی اتفاق می افتد.
۱۰۰ میلیون بین ۳ نفر تقسیم میشود
بعد از دستگیری و طرح دعوی، خانم که در جایگاه متهم قرار دارد، به جریان اقرار میکند.
سایر متهمین نیز اقرار میکنند و هر کدام وجهی که در قبال آن اقدام به آدمربایی کردند را اقرار میکنند. مثلا هر کدام ۳۳ میلیون.
حال جلسه دادگاه است، خانم ادعا میکند من ۱۰۰ میلیون را به x دادم و پول را باید او پس بدهد.
درحالی که ۱۰۰ میلیون تقسیم شده و تمامی متهمین در چنگ قانون و بازداشت هستند.
سوال: آیا حکم رد مال ۱۰۰ میلیون به x صادر میشود یا هر کدام از متهمین ۳۳ میلیون؟

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در حکم همهدافراد دخیل در موضوع محکوم به رد میشوند و نمیتوان با توجه به اقرار متهمین این موضوع را فقط نسبت به یک یا چند نفر تحمیل کرد

با احترام
مسئولیت رد مال به طور مساوی می باشد

درود
در صورت احراز جرم
مسٸولیت رد مال به تساوی است مگر اینکه خلاف آن احرازگردد .

با سلام مسولیت هرکدام به تساوی است

با درود مسؤلیت به تساوی است

درود مسولیت هرشریک در رد مال بصورت مساوی خواهد بود

با سلام
با توجه به اینکه اتهام وارد بر هر سه نفر می باشد وبه نوعی شرکا در جرم ادم ربایی بوده اند لذا مسولیت هرشریک در رد مال بصورت مساوی خواهد بود