افزایش سن شناسنامه به چه شکل است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۹ #81781255

باسلام من دختر هستم و متولد ۷۹/۱۲/۱۴ ولی بنا به مشکلات و اشتباهاتی شناسنامه مرا ۸۵/۲/۱۰ درج کرده اند من به عرض نویس مراجعه کردم و ایشان گفتند شما باید دادخواست گواهی رشد بدهید من دادخواست دادم و مرا به پزشکی قانونی فرستادند پزشک قانونی هم گفت اول باید پیش یک روانشناس بروم میخواستم بدانم ایا من دادخواست اشتباهی داده ام لطفا راهنماییم کنید مرسی

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد.

به دلیل اینکه تغییر سن شما بیشتر از پنج سالم می باشد باید به اداره ثبت احوال مراجعه شود

شما باید دادخواست ابطال شناسنامه و تغییر تاریخ تولد با دلیل موجه و مدرک محکمه پسند طرح میکردید به طرفیت اداره ثبت احوا
ولی با این اوصاف چون شما تغییر سن بیشتر از پنج سال هست باید مستقیم ب اداره ثبت احوال مراجعه و در هیات هل اختلاف به موضوع شما رسیدگی شود