خیانت کرده و سفته امانت کار را اجرا گذاشته چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۲ #81745513

طرف براش کار میکردم پیک موتوری و مبلغ ۵ میلیون سفته برا کار گرفته برا امانت بار مردم و ایشون خیانت کرده و ادعا کرده یه طلبی از من داره پول داده و سفته رو اجرا گذاشته و هیچکس حرف مرا باور نمیکنه و اون وکیل گرفته

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در اختیار فرد بودن سفته دلیل بر مدیون بودن شماست مگر اینکه با بتوانید با دلایل و مدارکی که ارایه می نمایید مثل شهادت شهود یا نوشته ای که نشان بده سفته از باب امانت در اختیار طرف قرار گرفته خودتان را تبرئه کنید

ضمن اهدای سلام و احترام
متاسفانه اعتماد بی جا باعث این مشکلات میشه حالا که قراردادی و گواهی نیست فقط در جلسه رسیدگی میتوانی تقاضای سوگند از ایشان بکنی و چون شورای حل اختلاف رسیدگی میکنه میپذیرن آن وقت چنانچه ادای سوگند کند که اثبات میشه و چنانچه سوگند را به شما رد کنه با سوگند شما حکم به بی حقی ایشان صادر میشه

شما باید اثبات نمایید که سفته ها بابت امانت نزد ایشان بوده

سلام وقت بخیر
ارائه سفته توسط فرد اصل را بر این قرار می دهد که مبلغی را از شما طلب دارد ضمن اینکه باید شما با ارائه قرارداد و یا شهادت شهود خلاف موضوع را ثابت نمایید و اعلام نمایید سفته بابت حسن انجام کار ارائه شده بوده .