در صورت محکومیت زوج در ترک انفاق و رد دادخواست تمکین قبلی می توان مجددا دادخواست تمکین داد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۳ #81706695

دادخواست بنده در دادگاه تمکین قبلی رد شده و زوجه به اتهام ترک انفاق شکایت نموده که نهایتا بنده به شانزده ماه حبس تعزیری محکوم شده ام حالا میتوانم مجددا دادخواست الزام به تمکین داشته باشم و آیا امکان دادر که مجددا دادخواست بنده رد شود؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان طرح دعوای مجدد وجود دارد.

بله می توانید مجددا دعوای الزام به تمکین طرح کنید

طرح دعوی الزام به تمکین محدودیتی نداشته و مششمول اعتبار امر مختومه نیست .

بله. مجددا می توانید دادخواست الزام به تمکین مطرح بنمایید.