اگر تقاضای طلاق بدم چه حقوقی بهم تعلق میگیره و نفقه و مهریه ام تکلیفش چطوره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۵۲۰ #81629242

با سلام
خانمی هستم ۲۵ ساله که سه ساله ازدواج کردم و یک پسر ۱۸ ماهه دارم در زمان عقد متوجه تشنج های همسرم شدم اما معتقد بودم همسرم رو نباید در زمان بیماری رها کنم و این قسمت من بوده و با وجود هر شرایطی از سلامتی همسرم تا اخرین لحظه کنارش میمانم
بعد از عروسی پیگیر مساله شدیم و متوجه شدم همسرم کیست مادر زادی در مغزش داره و باز کنارش ماندم در تمام این ۳ سال دخالت های خانواده شوهرم بخصوص مادرش مانع از زندگی ما شد بارها به عنوان قهر به منزل پدرم امدم و بعد از ۱۵ روز همسرم دنبالم امد و برگشتم لازمه بگم که همسرم دست بزن داره سیگار هم میکشه دهن بینه در تمام این ۳ سال پول تو جیبی به من نداده و میگه هرچی بخوای برات میگیرم اما پول نمیدم بهت مهریم ۱۱۴ تاس و ۸۰ گرم طلا و جهاز که اینها در عقدنامه ثبت شده به علاوه حق تحصیل که بعد از ازدواج نزاشت برم ادامه درسم رو بخونم ولی خودش خوند هم کلاس بودیم در مقطع کاردانی شغلشم به عبارتی ازاده
الان ک ۱۲ روزه باز قهر کردم بخاطر حرفای دخالت های خانوادش و اون روز که اومدم بچمو نیاوردم چون مادر بودنمو برد زیر سوال
الان هیچ خبری از خودشو خانوادش نیست که حتی بچمو برام بیارن بچم شیر مادر میخوره
حالا گفتم اگه تقاضای طلاق بدم چه حقوقی بهم تعلق میگیره و نفقه و مهریه ام تکلیفش چطوره؟
ضمن این که شخصا قصدم طلاق نیست بخاطر بچم اما چون همسرم وانمود میکنه که مهریه نمیدم میگم قسطیش کنن میگم هیچی ندارم و این حرفا میخوام طوری باشه که همسرم رو در درجه اول بترسونم که به خودش بیاد و زندگیمونو خراب نکنه و بعد اگه دیدم مشتاق طلاقه منم دستم خالی نباشه و چیزی بهم بدن برای گذران زندگیم
ببخشید سرتونو درد اوردم و طولانی شد گفتم همه چیو بدونید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
می توانید جهت مطالبه مهریه اقدام نمایید
با توجه به عدم پرداخت نفقه از جانب زوج می توانید علیه ایشان دعوای حقوقی و کیفری نفقه را مطرح کنید
حضانت فرزند تا نیز تا ۷ سالگی با شما خواهد بود

شوهر درصورت تقاضای شما به پرداخت نفقه و مهریه محکوم میشه . ولی می تواند تقاضای قسطی کند

سلام
شما می توانید نسبت به مطالبه مهریه اقدام کنید
با توجه به عدم پرداخت نفقه می توانید علیه ایشان دعوای حقوقی و کیفری نفقه را مطرح نمایید
همچنین حضانت طفل نیز تا ۷ سالگی با شما است

با سلام
ابتدا در خصوص ملاقات فرزندتان باید عرض شود می توانید دستور موقت برای ملاقات فرزند گرفته تا در سریع ترین زمان ممکن فرزندتان را ملاقات نمایید و اما در خصوص طلاق از جانب شما موارد فوق اعم از دخالتهای خانواده همسرتان به شما حق طلاق نمی دهد و برای طلاق یا باید یکی از شروط ۱۲گانه ضمن عقد را دارا باشید و یا در ازاء بخشش مهریه تان و اثبات کراهت و عسر و حرجی که دارید برای طلاق خلع اقدام نمایید که اخذ حکم طلاق از جانب زوجه با توجه به توضیحات شما بسیار ضعیف است مگر اینکه به صورت توافقی با همسرتان برای طلاق اقدام نمایید بنابراین به دلیل اینکه قصد شما جدایی نیست بهتر است برای مطالبه مهریه تان اقدام نمایید که حق قانونی شما است.