این خانوم ادعا کرده که ازاله بکارت صورت گرفته، میتواند مرا محکوم کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۲۲ #81592001

با سلام
بنده حدود یک سالی با یه دختری در ارتباط بودم و نیت ما از این ارتباط ازدواج بوده. و خانواده ها هم از این موضوع اطلاع داشتند. و ما با هم توافق کرده بودیم که شرایط برا ازدواج مهیا شود ازدواج خواهیم کرد و همدیگر را هم دوست داشتیم. تو این ارتباط ما توو اس ام اس ها و تلگرام و وات ساپ حرف های خارج از عرف ( مثلا حرفهای جنسی و اقرار به ارتباط جنسی و عمل جنسی قبل و بعد از رابطه؛ مثلا توو تخیلات خودمون این حرفا بی پرده زده شده ) داشتیم. این خانوم ادعا میکرد که دارای پرده بکارت حلقوی هست و از یک کارشناس ماما هم یه برگه تاییدیه آورده بود که حرفاشو تایید کرده بود با مهر و امضا. حال بعد از چن مدتی من به این نتیجه رسیدم این خانوم مورد مناسبی برای بنده نیست. و قطع رابطه کردم. حال این خانوم ادعا کرد که تو پرده بکارت منو از بین بردی و قول به ازدواج دادی و الان زدی زیرش... این خانوم دو بار اومد محل کار بنده و کلی آبروریزی کرد که این آقا فلان کار و کرده و... و الانم رفته شکایت کرده برا این موضوع و گفته پرینت پیام ها و... دارم که اقرار کردی با من رابطه داشتی و پرده بکارت من بخاطر عمل تو از بین رفته.
میخواستم بدونم این خانوم میتونه ادعاشو توو دادگاه ثابت کنه؟
و برای من رابطه نامشوع میشه یا زنا؟
با سپاس فراوان

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز درصورتیکه ایشان ازشماشکایت کند وی هم به تازیانه محکوم میشود وصمنا چون وی خواستار رابطه نامشروع بوده مهرالمثل هم بت ایشان تعلق نمیگیرد ازطرفی صرف پیامک دلیل برارتباط نامشروع نیست اگر واقعا مرتکب این امرنشده اید ویانامه ای که بشماارایه داده است رادارید ازخوددفاع کنید

بستگی به نوع شکایت هم دارد که شکایتی مطرح کرده است .
شکایت رابطه نامشروع ویا تجاوز به عنف؟
در مورد هر کدام روش دفاع متفاوت است.
ولی در کل می توانید انکار بنمایید و صرف ارسال پیام دلیل محسوب نمی شود.

سلام
اگر انتساب پیامک ها به شما محرز باشد شما ضمن آن اقرار به وقوع دخول و در نتیجه زنا کرده اید ولی بهر حال راجع احراز یا عدم احراز این امر با توجه به محتویات پرونده باید نظر داد.

با سلام و احترام
شما هیچ گونه تضمینی نمیتوانید برای ازدواج دهید و در هر زمان حق رجوع داشتید در رابطه با ادعا خانوم ایشان باید با شهادت شهود و اسناد به مدارکی که شاید داشته باشد اثبات نماید در غیر این صورت صرفا رابطه نامشروع بودن تا حدودی قابل اثبات است
موفق باشید

اگر شاهدی نباشد و شما هم انکار کنید فقط رابطه نامشروع ساده محرز می شود

با سلام
در مورد این مساله در صورتی که ازاله بکارت شده باشد و با توحه به مستندات شما محکوم می شوید مگر اینکه دسترسی به نامه موصوف تایید شده از پزشک داشته باشید.در مورد ازاله بکارت نیز با توجه به رضایت ایشان بر این امر شما باید مهر المثل را پرداخت نمایید و بدلیل این امر محکوم به زنا بوده هر دو نفر شلاق حدی دارید