خیانت در امانت را چگونه ثابت کنم ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۸ #81581

با سلام و احترام

اینجانب در دوران عقد با خانمم مبلغی را به حساب مادر همسرم واریز نمودم تا به عنوان پول پیش منزل استفاده کنند. ایشان بر خلاف میل و اجازه اینجانب منزلی را به نام همسرم اجاره نموده اند. اکنون نیز منزل را تخلیه نموده و پول را نیز گرفته اند. ۱۵ میلیون تومان از این مبلغ را سند دارم و به صورت بانکی واریز نموده ام و بقیه را نقدی داده ام. آیا می توانم این مبلغ را پس بگیرم؟ در چه قالبی باید شکایت کنم؟
همچنین چک وام کالابه مبلغ ۱۰ میلیون تومان را که به پدر همسرم داده بودم برایم نقد کند، به حساب خودشان نقد نموده و چند روز بعد به عنوان پیش پرداخت یک خودرو پراید به نام همسرم ثبت نام کرده اند. اقساط خودرو هنوز به پایان نرسیده است. آیا ممکن است این پول را نیز پس بگیرم؟
آیا باید در شورای حل اختلاف دادخواست بدهم یا دادسرا و دادگاه؟

با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به گردش حساب بانکی و شهادت شهود می توانید دادخواسن مطالبه وجه علیه مادر همسرتان تقدیم مراجع قضایی نمایید.
در خصوص مطالبه مبلغ چکی که به پدر همسرتان داده اید باید ادله محکمه پسند ارائه نمایید که مبلغ چک متعلق به شما بوده است در غیراینصورت ادعای شما به نتیجه نخواهد رسید. لازم به ذکر است چنانچه مبلغ مطالبه شده کمتر از ۲۰ میلیون تومان باشد از طریق شورای حل اختلاف و بیشتر از ۲۰ میلیون تومان از طریق دادگاه قابل مطالبه است.