در طلاق توافقی با قید چنین توافقاتی به نفع زوج می باشد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۲ #81535008

با سلام
بنده ملزم به پرداخت مهریه به میزان ۱۵۰ عدد سکه شده ام.درخواست اعسار هم داده ام که هنوز زمان دادگاه نرسیده است.بنا به دلایلی تن به طلاق توافقی داده ام.آیا با توجه به بندهای توافق ذیل،این توافق به نفع بنده می باشد؟
۱-حضانت فرزندم( دختر) با بنده باشد.البته دخترم به دلیل وابستگی شدید نزد مادر خود زندگی خواهد کرد
۲-نفقه فرزندم نیز قطعا با بنده است.۳-اقساط بانک توسط بنده پرداخت گردد و در قبال آن سفته داده شود.قسط بانک به مبلغ ۳۶۰۰۰۰ تومان سه ساله.قسط بانک به مبلغ ۵۳۰۰۰۰ تومان ۱۳ ساله(با کارمزد ۴درصد)۴-در قبال انجام این کارها،خانم بنده مهریه،نفقه و اجرت المثل را میبخشد.چه نکاتی را باید در توافق رعایت کنم تا در آینده دچار مشکل نگردم.
با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
توافق به نظر منطقی است و در حالت کلی از اجرای ان متضرر نمیشوید

سلام
انشا الله توافق خوبی باشد که ظاهرا هست.

با سلام دوست عزیز طلاق توافقی یعنی زوجین خود میتوانند هر توافقی انجام دهند و محدودیت تدارد با اوجه به توضیحات شما توافقات به نفع شماست.

توافق خوبی است و به نفع شما میباشد این موارد را بایستی در دادخواست تقدیمی ذکر کنید

با سلام و وقت بخیر
درطلاق توافقی همه چیز تابع توافق زوجین می باشد از جمله مهریه ، نفقه ،اجرت المثل ،جهیزیه ،حضانت و نفقه فرزند .

با سلام و درود
دوست عزیز باید در مورد میزان نفقه ی پرداختی نیز توافق شود و همچنین زمان ملاقات شما در صورتی ککه فرزند نزد مادر زندگی میکند، و دیگگر نکته اینکه زمانی که فرزند نزد مادر خود قرار است زندگی کند این امر ممکن است از نظر قاضی واگذاری حضانت تلقی شود و عملا هم همین است، لذا این مورد را نیز میتوانید به نوع دیگری توافق کنید مثل این که هر زمان سوء رفتاری از ناحیه زوجه صورت گرفت اعم از اثبات جرم در دادگاه کیفری از هر درجه و نیز عدم توانایی برای نگهداری و تربیت فرزند مشترک زوج بتواند حضانت فرزند را عهده دار شود و هیچ ایرادی از سوی زوجه قابل پذیرش نیست.
لذا توافقات باید به نوعی باشد که بعدها برای هر مورد کوچکی نیاز به شکایت و دادخواست نباشد و الا دلیلی برای توافق وجود نخواهد داشت.
موفق و پیروز باشید.