آیا مواردی که زوجه با آن می تواند استناد به طلاق بکند شامل توهین می شود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۱ #81529

با عرض سلام و تحیت- بر اساس حکم قطعی،نشوز زن ثابت شده است. ولی بعد از صدور رای وکیل زوجه طی دادخواستی تحت عنوان توهین و درگیری با زوجه درخواست طلاق نموده است. چیزی که در این جا مطرح است زوجه همین مدارک را در دادگاه تمکین به دادگاه هم ارائه داده و قاضی بعد از بررسی استدلال های طرفین حق به تمکین داده است. آیا اگر من و زوجه درگیری داشتیم حکم تمکین صادر می شد؟ می توان گفت با توجه به این که مثبت ادعای خواهان با دلایل و مستندات ارائه شده یکی است و صدور رآی نهایی به معنای امر قضاوت شده است قاضی بایستی قرار رد دعوا در این قسمت را صادر بکند؟ در خصوص توهین ادعایی آیا نبایستی در دادگاه قابل صلاحیت ذاتی به این مسئله رسیدگی بشود و آیا دادگاه خانواده می تواند در این خصوص وارد بحث ماهیتی بشود؟ و زمانی که زوجه زندگی مشترک را ترک کرده و بعد از ترک زندگی مشترک به عنوان حربه و فرافکنی به منظور توجیه ترک زندگی مشترک وجاهت قانونی دارد؟با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این مورد که همسرتان در دادگاه الزام به تمکین اذعان داشته اند که به دلیل درگیری پیش آمده فی مابین شما و به عبارتی عدم امنیت جانی منزل را ترک کرده اند و سپس به همین دلیل برای طلاق هم اقدام کرده اند به دلیل اینکه خواسته ایشان متفاوت است اعتبار امر قضاوت شده نبوده و این دلایل ایشان می تواند به عنوان عسر و حرج برای بحث طلاق در دادگاه مطرح شود.