تقاضای عدم استماع دعوی بعد از صدور قرار مجرمیت امکان دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۲ #81487

شکایتی مبنی برخیانت در مورد یک فقره چک و سواستفاده از امانتی و مطابق ماده ۶۷۴ مجازات اسلامی قبلا انجام شده که منجر به قرار منع تعقیب و در اعتراض قرار تاید میشود
حال شکایتی مبنی بر خیانت در امانت در مورد چک سفید تاریخ و مطابق با ماده ۶۷۳ مجازات اسلامی صورت گرفته است و قرار مجرمیت صادر گردیده حال در دادگاه وکیل متهم تقاضای عدم استماع دعوی به لحاظ اعتبار امر مختومه را دارد.
ایا تقاصای وکیل متهم با توجه به اینکه شکایت اول بر مبنای ماده ۶۷۴ و شکایت دوم بر مبنای ماده ۶۷۳ بوده صحیح است .

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی پرونده بررسی شود و موضوع اگر یکی باشد اعتراضشان درست است .