تهدید در خصوص پخش عکسهای خصوصی، چطور قابل شکایت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۶ #81434581

اگر دختری با مرد متاهل در گذشته ارتباط پیامی واتس اپ داشته و تنها عکس و پیام حسی و عاشقانه برای هم ارسال کرده باشند و حالا توبه کرده باشند و مدتی است که دیگر با هم در تماس نباشند و دیلیت اکانت کرده باشند اما کسی به عنوان مزاحمت توانسته باشد واتس اپ انها را هک نماید و تهدید کند که برای کسی میفرستد
ایا وجعه قانونی دارد و ممکن است اتفاق بدی بیفتد

مشاوره حقوقی تهدید
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تهدید جرم محسوب می شود و فرد تهدیدکننده از این حیث قابل تعقیب است اما رابطه نامشروع هم جرم بوده و توبه فقط سبب تخفیف مجازات میشه

سلام اگر تهدید انجام شود جرم و قابل شکایت می باشد در خصوص ارتباط نامشروع شما نیز در صورت احراز توبه توسط دادگاه،تخفیف مجازات یا عدم اجرای مجازات امکانپذیر می باشد