چطور قبل از محکومیت میتوانم عدم تحمل کیفر اخذ نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵,۱۶۱ #81396511

باسلام بنده به اتهام حمل ۳۰ کیلو تریاک با نظر پزشکی قانونی مبنی بر مبتلا بودن به بیماری صعب العلاج و نظر پزشکان معتمد پزشکی قانونی که بنده بیمار سرطانی تحمل کیفر ندارم ولی پزشکی قانونی اجازه استفاده یک هفته مرخصی تقاضا نمودند ولی چون بازداشت موقت بودم قاضی با وثیغه گذاشتن موقتا آزادی موقت بنده موافقت نمود حال چطور قبل از محکومیت میتوان دستور عدم تحمل کیفر بگیرم چون زندان باعث تشدید بیماری و دردهای استخوانی عوارض شیمی درمانهای مکرر غیر قابل تحمل شدم که پزشک زندان به صراحت نامه ای به قاضی پرونده زد مبنی بر نظر پزشکان معتمد پزشکی قانونی که مبتلا بودن متهم به بیماری از نوع بدخیم سرطان احتمال مرگ نامبرده در زندان وجود دارد بعد قاضی مجبور دستور به آزادی موقت با سپردن وثیغه داد حال تقاضای عاجزانه راهنمایی دارم چطور قبل از محکومییت میتوانم عدم تحمل کیفر اخذ نمایم چون در روزهای آخر با مرگ فاصله ای نداشتم. در ضمن بند مددجوی کمیته امداد امام میباشم و استاعت مالی وکیل را ندارم در این مورد نیز از دادگاه درخواست وکیل معاضداتی نموده ام که نتیجه ای نداشت. باسپاس

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پزشک قانونی بایید تایید کند جان ششمادر زندان درخطراست ب دلیل مریضی و درخواست حبس درخانه را ارائه کنید

سلام
اگر پزشکی قانونی تایید کند که زندان برای سلامتی شما خطرناک است اجرای احکام می تواند با پابند الکترونیک برای شما موافقت نموده حبس را در منزل بگذرانید.
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری

هرگاه محکوم‌علیه به بیماری جسمی یا روانی مبتلا باشد و اجرای مجازات موجب تشدید بیماری و یا تاخیر در بهبودی وی شود، قاضی اجرای احکام کیفری با کسب نظر پزشکی قانونی تا زمان بهبودی، اجرای مجازات را به تعویق می‌اندازد. چنانچه در جرایم تعزیری امیدی به بهبودی بیمار نباشد، قاضی اجرای احکام کیفری، پس از احراز بیماری محکوم‌علیه و مانع بودن آن برای اعمال مجازات، با ذکر دلیل، پرونده را برای تبدیل به مجازات مناسب دیگر با در نظر گرفتن نوع بیماری و مجازات به مرجع صادرکننده رای قطعی ارسال می‌کند.