بعد از دریافت ابلاغیه حکم نهایی یا تصمیم نهایی چه اقدامی باید انجام داد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۰ #81248569

با سلام بعد از دریافت ابلاغیه ایه که در آن حکم نهایی یا تصمیم نهایی قید شده باشد بعد از دریافت و مشاهده چه اقدامی باید انجام داد؟ باید مراجعه کنم به جایی که برام حکم صدور کردن یا...؟ البته ۲۰ روز هم جای اعتراض قائل شدن تو حکم، پرونده هم مربوط به تصادف غیر عمدی هستش برای گرفتن دیه که البته رای هم به نفع من صادر شده و باید طبق حکم دیه پرداخت بشه به بنده، حکمی هم که عرض کردم از کیفری ۲ برای من اومده، منظور از سوال من این هستش که باید صبر کنم ۲۰ روز جای اعتراض تموم بشه و بعد اقدام کنم برای دادخواست صدور حکم از اجرای احکام؟ یا نیازی به دادخواست صدور نداره؟خودم باید برم دادگاه بعد از ۲۰ روز یا صبر کنم با من تماس بگیرن؟ اگر لطف کنید تو ۲ تا جمله هم که شده راهنمایی کنید من و یه جورایی فرآیند بعد از این مرحله برام توضیح بدید ممنون میشم

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
شما ابتدا منتظر اتمام مهلت اعتراض بمانید.در شعبات کیفری پس از قطعیت حکم،پرونده مستقیما به اجرای احکام ارسال میشود.پیشنهاد میکنم حدودا دو یا سه هفته پس از قطعیت ،به دادگاه مراجعه و از شعبه صادرکننده جریان امور را پیگیری نمایید.عاقبت بخیر باشید.

با سلام
بعد از صدور رای اگر در فرجه قانونی برای اعتراض اقدامی ننموده باشد بعد اتمام مهلت اعتراض میتوانید از طریق اجرای احکام شعبه صادر کننده حکم اقدام به تقاضای صدور اجرائیه نمایید

سلام شما ابتدا باید منتظر بمانید تا حکم با گذشت ۲۰روز و در صورت نبود اعتراض حکم قطعی شود و بعد از آن دادگاه پرونده به شعبه اجرای احکام کیفری فرستاده می شود و بعد ازآن درخواست اجرای حکم را از قاضی اجرای احکام بخواهید!