گوشی ام مورد سرقت قرار گرفته اگر سیمکارتم را بسوزانم مجدد نمی توانم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۵۹ #81080201

سلام
گوشی من در ماشین سرقت شده بود که درخواست ردیابی دادم و ردیابی شد که البته قاضی ادله سرقت را کافی ندانست. ناچار تحت عنوان مفقودی، پرونده به شورای حل اختلاف ارجاع شد و درخواست استرداد گوشی را دادم. منتها مشکل این است که طی تماسی که با سیم کارت ردیابی شده داشتم ( یک نفر با صدای میانسال که با گفتن قضیه سرقت و پرسیدن مدل گوشی مطمئن شدم که هنوز از همان گوشی سرقتی استفاده می کند ) فهمیدم که سیم کارت به نام وی نیست. آدرس مالک سیم کارت اعلامی از سوی ایرانسل یک مغازه موبایل فروشی در کرج است که شورای حل اختلاف به آن آدرس احضاریه صادر کرده ولی آدرس شناسایی نشده بود. در مراجعه حضوری به آدرس مذکور و تحقیق از کسبه همسایه متوجه شدم موبایل فروشی چند وقتی است جمع شده و ظاهرا فرد کلاهبرداری بوده که شاکیان دیگری نیز دارد که احتمالا سارق، گوشی را به وی فروخته و او نیز به متصرف کنونی فروخته. حال با توجه به شرایط فرد مذکور (کلاهبردار حرفه ای) امیدی ندارم که دستور توقیف اموال و جلب به نتیجه برسد. می خواستم بدانم آیا می توانم درخواست سوزاندن سیم کارت مذکور را از شورا بکنم تا متصرف مجبور شود سیم کارت دیگری (احتمالا بنام خود) را در گوشی بیاندازد تا مجددا ردیابی کرده و به آدرس وی برسم، چون در غیر اینصورت ردی از او ندارم. یا آیا راه دیگری وجود دارد که من به گوشی ام برسم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی سرقت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما باید شکایت سرقت گوشی در دادسرا مطرح کنید
و سوزاندن سیم کارت نیازی به اخذ مجوز از مراجع قضایی ندارد.

تعجب میکنم که شکایت شما به شورا تحت عنوان مفقودی ارجاع شد . شما باید شکایت سرقت گوشی رامطرح کنید . ازطرفی سوزاندن سیم کارت ارتباطی به نامه ازشورا ندارد . خودتان به دفتر امورمشترکین مراجعه و اقدام کنید