رابطه ی مقعدی پسر با دختر مطلقه وبا میل دختر و تهدید به شکایت از طرف دخترچه راه حلی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۴ #81061

سلام، حدود ۲ماه پیش برای موردی ک برادرم از طریق دوستش آشنا شده بود رفتیم خواستگاری و بعد فهمیدیم ک خانم مطلقه هستن و به دلیل مخالفت خانواده همه چیز تمام شد ولی دختر خانم هر روز برای ما و خانواده مزاحمت ایجاد می کرد (مدارکش هم موجوده کلی پیامک تهدید آمیز فرستاده و فیلم دوربین مداربسته خونه و محل کار برادرم) با رفت و آمدها و تماسها تونست برادرم رو اغفال کنه وبا رضایت خودش باهاش رابطه ی مقعدی داشته باشه حالا با داشتن چند تا پیامک داره برادرم رو تهدید می کنه که نامه پزشکی قانونی دارم که یا عقدش کنه یا ازش شکایت میکنه،می خواستم بپرسم آیا با رابطه ی مقعدی که با رضایت خودش بوده می تونه از برادرم شکایت کنه یا خودش می تونه باعث زوال پرده بکارتش بشه بعد بندازه گردن برادرم؟؟خواهش می کنم جواب منو بدید این خانم خیلی باعث ناراحتی خانوادم شده.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این خانم با برادر شما روابط نا مشروع داشته است و نمی توان پس از گذشت چند ماه ادعای زوال پرده وکالت را مطرح کند چون در پزشکی قانونی بعد از ۱ هفته دیگر دلیل زوال پرده بکارت مشخص نمی شود اگرم مشخص شد که به دلیل نزدیکی زایل باید دیه زوال ان پرداخت گردد