در صورت صدور قرار مجرمیت در رابطه ی نامشروع روند پرونده چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۳۴ #8102

باسلام وخسته نباشید
مدت یک ماه است که خانم بنده ازمن شکایت کیفری کرده دردادسرا به جرم ارتباط نامشروع تلفنی وقتی رفتم دادسرا پرینت تماسهای من راگرفته بود که بازپرس پرسید این خط مال کیه گفتم مربوط به همکارم(اقا) میباشد گفت جلسه بعدی ایشون بیارش بنده هم جلسه بعدی به همراه این اقاوسندسیم کارتش مراجعه کردیم وکپی انراداخل پرونده گذاشتند دوباره همسرم دردادسراگفت تقاضای متن پیامک رادارم
1- اولا بازپرس به تنهایی میتواند تقاضای متن پیامک نماید یا حتما باید قاضی دستور دهد؟
امروز من تماس بادادسراداشتم گفتن هنوز تصمیم گیری نشده ممکن است قرار منع تعقیب صادرشود ویاممکن است قرار مجرمیت صادر شود
2 اگرقرارمجرمیت صادرشود چه اتفاقی میافتد یعنی تکلیف پرونده چگونه میشود؟؟
باتشکرفراوان

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1. خیر بازپرس با اعلام اظهارات طرفین و ادله ی موجود آن را به قاضی ارجاع داده و دستور پرینت پیامک ها به دستور قاضی صادر خواهد شد.

2.در صورت صدور قرار مجرمیت پیامک ها پرینت میشوند و بعد از بررسی و انجام تحقیقات رابطه ی نامشروع بررسی خواهد شد.

موید باشید