آیا بابت جرم ارتداد متهم بوده است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۴۴ #80951127

با عرض سلام و احترام خدمت شما

بنده سال گذشته شکایتی در دادسرای شهرستان محل سکونت خودم مطرح کرده بودم مبنی بر " کلاهبرداری و اغفال و تهدید " که این شکایت در ابتدا به شعبه ۳ بازپرسی ارجاع شد و دادیار شعبه بدلیل پیچیدگی فراوان پرونده و بدلیل موضوع مهم { سب النبی و توهین به مقدسات اسلامی } این پرونده را به شعبه ۱ بازپرسی ارجاع دادند { متهم پرونده حضور نداشت و متواری می باشد } بازپرس شعبه ۳ بازپرسی در این پرونده قرار منع تعقیب صادر کردند. بنده هم در مرداد سال گذشته به قرار منع تعقیب اعتراض کردم و پرونده به شعبه ۱۰۱ کیفری دو دادگاه محل سکونت بنده ارجاع گردید، قاضی دادگاه شعبه ۱۰۱ کیفری دو با مطالعه پرونده و ارائه مدرک جدید قرار منع تعقیب را نقض کردند و پرونده را جهت بررسی مجدد به بازپرسی شعبه ۱ دادسرا ارسال کردند بعد از گذشت شش ماه تحقیقات پرونده مجددا به دادگاه شعبه ۱۰۱ کیفری دو ارسال شد و قاضی دادگاه قرار منع تعقیب را نقض کردند و فقط حکم کلاهبرداری " طبق استعلام از پلیس فتای استان " را قبول کردند و متاسفانه بابت موضوع " ارتداد " که کاملا محرز بود قرار منع تعقیب را تائید کردند و پرونده را جهت جلب دادرسی مجددا به شعبه ۱ بازپرسی دادسرا ارسال کردند، بازپرس شعبه ۳ بازپرسی از طریق سامانه ثنا " نشر آگهی الکترونیک " کردند و فرصت ۳۰ روز به متهم دادند تا جهت دفاع از خود در دادسرا حاضر شود اما متهم پرونده در دادسرا حاضر نشد و پرونده با صدور قرار نهایی دادسرا بابت " کلاهبرداری " و با تائید کیفرخواست به دادگاه شعبه ۱۰۱ کیفری دو ارسال گردید اسناد موجود در این پرونده حدود ۱۰۰ صفحه می باشد و متهم هنوز دستگیر نشده و همچنان متواری است و طبق گزارش پلیس فتا این شخص همچنان در حال کلاهبرداری و در حال هک حسابهای بانکی مردم می باشد. در دادگاه قبلی که ۲۰ خرداد ۹۸ بابت رسیدگی به قرار منع تعقیب بود { معاون دادستان } حضور داشت. اما امروز در سامانه ثنا که وارد شدم سه بند اضافه شده است و اگر بند ۱ را مطالعه فرمائید قاضی دادگاه شخص { دادستان } را به جلسه دادگاه مورخ ۲۲ مهر ۹۸ دعوت کرده است . خواستم بدانم دادگاه در چه شرایطی { دادستان } را به جلسه رسیدگی دعوت میکند.
آیا بابت جرم ارتداد متهم بوده است یا اینکه چون خود این شخص متواری است و حضور ندارد دعوت از دادستان شهرستان جهت حضور در دادگاه انجام شده است؟
۱ - ابلاغیه مورخ ۲۶/۰۶/۱۳۹۸ مربوط به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان ... { دادستان } در تاریخ ۲۶/۰۶/۱۳۹۸ ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد

۲ - ابلاغیه مورخ ۲۶/۰۶/۱۳۹۸ مربوط به { شاکی پرونده } در تاریخ ۲۶/۰۶/۱۳۹۸ ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد

۳ - ابلاغیه مورخ ۲۶/۰۶/۱۳۹۸ مربوط به { متهم پرونده } در تاریخ ۲۶/۰۶/۱۳۹۸ ابلاغ و به دفتر شعبه اعاده شد

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادگاه برای رسیدگی در جلسه بعد دادستان هم دعوت می نماید و حضور ایشان برای ممانعت از تضییع حق است .

دادگاه برای برگزاری جلسه رسیدگی، دادستان راهم‌دعوت میکند

سلام.دادستان حکم مدعی العموم راداردبخاطر دفاع حاضرمیشوند تا حقی از کسی تضیع نگردد.