آیا میتوانیم از موسسه یا هر کجای دیگه درخواست دیه کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۶ #80914403

با سلام خدمت وکلای محترم
سال ۹۵ اردیبهشت ماه داداش بنده که ۱۶ سال سن داشت با موتور تصادف میکنه دلیل تصادف چند متور سوار در حال تعقیب داداش بنده هستند حالا به چه دلایلی نمیدانیم و داداش بنده به جدول و بریدگی خیابان برخورد میکنه و حدود یکماه کما و بعد ۲۰ روز که از کما بیرون امده بودن فوت میکنن متاسفانه و شاهد هم داشتیم که اول گفتن خودشون صحنه رو دیدن که موتوری ها دنبالش بودن و موتور یکی از طرفها هم زمین خورده بوده و به دست گرفتن و فرار کردن ولی شاهدها چون ترسیدن ضربه بخورن در دادگاه نیامدن
به دلیل اینکه موتورها ازاد شوند رضایت دادیم و گفتند برای ازادی موتور هست رضایتی که دادیم و دیگه عملا نتونستیم ثابت کنیم وکیل گرفتیم چون گفتند دیه رو میتونن از یک موسسه بگیرن ولی بعد چند سال هنوز کاری از پیش نبردن در ضمن موتور بیمه نبوده
سوالم این بود ایا میتوانیم از موسسه یا هر کجای دیگه درخواست دیه کرد اگه میشود به چه صورت؟؟؟
؟؟؟
در صورتی که میشود ایا نیاز به وکیل داریم که وکیل دیگه بگیریم؟؟؟
از پرونده قبلی میشه دوباره جای دیگه برای دیه استفاده کرد یا باید شکایت جدید بنویسیم و به چه شکل؟؟
ممنون میشم پاسخ بدید یا علی

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
عرض تسلیت
درمورد فوت برادر شما میتوان از صندوق تامین خسارات جانی مطالبه دیه کرد . توضیحات بیشتر رو در مشاوره تلفنی خومتتون عرض خواهم کرد

سلام شما باید مدارک و مستنداتی ارایه کنید از جمله شهادت شهود و فقط اگه دیه ای هم قابل پرداخت باشه فقط از طریق بیت المال ممکن است