آیا تغییر نام خانوادگی برای بار دوم امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۵ #80905

من یک بار نام خانوادگی خود را از پزشک به شجاعی منش تغییر دادم آیا امکانش هست دوباره پسوند (منش) را حذف کنم؟(یعنی بشه شجاعی) البته با اجازه گرفتن از کسی که از اول فامیلیش شجاعی بوده یا به عبارتی سرفامیلی میباشد.لطفا جواب بدید!

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
معمولا بیش از یکبار پذیرش نمیگردد .

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بیشتر از یکبار نمی توان تغییر داد مگر انیکه پیشوند یا پسوند داشته باشند .

سلام
خیر فقط یکبار می تواند تغییر داد

با سلام و وقت بخیر
نام خانوادگی بیش از دو کلمه که دارای پسوند باشد قابلیت تغییر دارد لذا برای اقدام ارائه اجازه نامه تنظیم شده در دفاتر اسناد رسمی از دارنده حق تقدم نام خانوادگی مورد درخواست الزامی می باشد .
موفق باشید