آیارضایت دادن در قبال گرفتن خسارت جرم است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۸ #80904

سلام
بنده یک ماه پیش به دلیل مشکل مالی اقدام به فروش اکانت بازی رایانه خود کرده و سپس با شخصی ک ظاهرا خریدار اکانت من بود اشنا شده و من با شرط اینکه ۱۴۰هزار تومان به کارت بنده بعد از ارسال جیمیل و رمز کارت ب کارت نماید
ایشان پس از گرفتن رمز و جیمیل تمامی تماس های بنده را بلاک نموده و جیمیل من را به سرقت بردند .با توجه به نیاز شدید مالی بنده در ان زمان و شرایط و وجود پروژه درسی من در جیمیلم اقدام شکایت نموده و پس از تنظیم شکایت توسط دادستان و بازپرس شخص مورد نظر توسط پلیس فتا شناسایی شدند
پلیس فتا با من تماس گرفته و اعلام کردند که کلاهبرداری که از ایشان شکایت کردید شناسایی شده و من بهاین اقاگفتم که اکانت شمارا پس بدهد و دیگر کاری به ایشان نداشته باشید .من گفتم رضایت نمی دم ایشان گفتند که وقتی اکانتتو بهت پس داد همه چی تمومه و ربطی به شکایت نداره.
اولا پلیس فتا فقط موظف بودند شخص کلاهبردار را شناسایی کنه
دوما حق دخالت نداره که بگه پروندت بازه یا بسته؟
بنده نزدیک به ۵۰۰هزار تومان خسارت بهم وارد شده و تا خسارت نده رضایت نمی دم.چون از اعتماد من سو استفاده و از کجا معلوم که از ایمیل من سو استفاده نکرده باشد.
به اون آقا هم گفتم که باید خسارت بدی گفتم میرم به پلیس فتا میگم می خوای پول بگیری.
خواهشمندم جواب بنده را کامل بدهید
با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمان جبران کلیه خساراتی که به شما وارد آمده پیگیر شکایت خود باشید
با دریافت مبلغ جهت رضایت هیچ جرمی مرتکب نشده اید