نماینده دفتر خدمات در سفارت های ایران در این دو کشور حضور دارند و برای آن ها ثبت ثنا انجام می دهند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۰۷ #80870718

وقت به خیر
وقت به خیر بنده می خوام از دو نفر تبعه افغانستانی که یکی در افغانستان و دیگری در دبی هستند وکالت بگیرم صرفا از طریق سفارتخانه باید انجام بشه یا راه دیگری هست آیا نماینده دفتر خدمات در سفارت های ایران در این دو کشور حضور دارند و برای آن ها ثبت ثنا انجام می دهند؟ نکته ی دیگر اینکه موکلین بنده زن و شوهر هستند و فرزند آن ها ثبت ثنا دارد آیا می توانند به فرزند وکالت با حق توکیل بدهند و من از پسر وکالت بگیرم؟ و اگر بله آیا برای تنظیم فرداد در سامانه مشکلی پیش نمیاد؟ سپاس

مشاوره حقوقی بین‌ الملل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با مراجعه به کنسولگری ایران، و نه سفارت، امکان تنظیم وکالت نامه وجود دارد.
اما در صورتی که وکیل دادگستری نباشید، برای دفاع از موکلینتان لازم است حق توکیل داشته باشید تا بتوانید به یک وکیل دادگستری وکالت بدهید.

عرض ادب
اگر نماینده دفتر خدمات در هنگام ثبت نام در ثنا خط تلفنی را در سامانه درج کند که پیامک بر روی آن ارسال شود یک وکیل دادگستری مستقیم میتواند از آنها وکالت بگیرد
ولی اگر شما وکالت مدنی یا همان دفترخانه ای مد نطر دارید آنها میبایست از طریق سفارتخانه یا کنسولگری به فرزندان وکالت دهند و دقت کنند حتما حق توکیل به غیر وجود داشته باشد.
در سامانه هم مشکلی پیش نمی آید زیرا وقتی مشخصات وکیل (فرزندان و یا شما) وارد میشود نیاز به ارسال پیامک از طرف شخص اصلی وجود ندارد

درود.اتباع خارجی می توانند در سفارتخانه یا کنسولگری ایران به شما وکالت بدهند ،لیکن شما برای مراجعه به دادگاه بایستی وکیل دادگستری استخدام کنید.