آیا بنده میتوانم از طریق قانون تا موقعی که تقسیم ارث انجام نگرفته مانع رفت و آمد شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۵۷ #80816986

سلام بنده در حیاط پدری خانه درست کردم و پدرم چندماه پیش فوت کرده اما ورثه انجام نشده در حیاط بنده و پشت خانه من منزل پدری هست که مادرم زندگی میکنه یه خواهر بنده ازدواج کرده و خانه اش جداست اما متاسفانه انگار ازدواج نکرده زیرا هر روز با شوهر و بچه هاش همینجا هستن و باعث سلب اسایش ما شده اند و چند بار هم درگیری لفظی داشتیم ایا بنده میتوانم از طریق قانون تا موقعی که تقسیم ارث انجام نگرفته جلوی رفت وامدشان را بگیرم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
میتوانید دادخواست حصر وراثت داده و درخواست پلمپ تا تعیین وضعیت شوید

سلام
اگر منزلی که نام برده اید از زمان فوت پدر اختصاصی در تصرف شما بوده است ولو اینکه در مالکیت همه ورثه باشد شما می توانید با توجه به سابقه تصرفات خود مانع رفت و آمد دیگران در آن بشوید
اما اگر در تصرف پدر بوده است همه می‌توانند در آن رفت و آمد کنند
و به هر حال اگر شما منحصرا این مال را در تصرف داشته باشید و موروثی باشد بقیه می توانند علیه شما دادخواست خلع ید و رفع تصرف از آن ملک را بدهند و نیز می توانند از شما مطالبه اجرت المثل ایام تصرف به میزان سهم شان را بنماید

باسلام اگر ملک مورد نظر با سند رسمی بنام شماهست بله میتوانید مانع شوید درغیر اینصورت ملکی که شما ساختین و سند رسمی بنام خودتان دارین متعلق به شماست و بقیه ملک مشاعات محسوب شده و آنها علاوه بر اینکه بعنوان وارث،حق رفت و آمد دارند بلکه میتوانند از مشاعات استفاده نمایند

با سلام
شما بعنوان وارث میتوانید اقدام به اخذ انحصار وراثت نموده و با تقدیم دادخواست جهت سهم الارث خود ، میتوانید دستور پلمپ ملک را تا تعیین و تقسیم سهم الارث را از دادگاه بگیرید.
در اینصورت هیچ احدی از وراث حق سکونت در ملک را نخواهند داشت.