آیا قابل طرح شکایت هست یا خیر؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۶ #80736916

سلام.در شرکت تعاونی که ۱۱ عضو دارد یک عضو مدتی است با طرح شکایات مختلف به اعتبار ۲۵ ساله تعاونی ضربه می زنه و چند بار تهمت رانت به مدیر عامل زده.

مشاوره حقوقی افترا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مرتکب باید دارای سوء نیت خاص بوده، یعنی قصد وی متهم کردن دیگری باشد. دراین صورت می توانید شکایت کنید

با سلام اگر شخصی در مراجع ذیصلاح شکایت نماید عنوانهای شکایتی مصداق افترا نمی باشد مگر اینکه سونیت ایشان محرز گرددولی نسبت دادن مسایلی که جرم است به دیگران در غیر مراجع ذیصلاح افتراست و اگر به حالت انتشار و در جمع و ... باشد مصداق نشر اکاذیب می باشد.لذا در این حالت می توانید شکایت نمایید.