آیا پرونده بایگانی شده یا زمان میبره تا اخطار صادر شود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۳ #80713644

سلام وقت بخیر
من در تاریخ ۱۲/۹۸ با یکی درگیر شدم که طرف کتک خورد و ازم شکایت کرد و توی کلانتری تشکیل پرونده شد و اخطار اومد دنبالم که حاضر نشدم بعد پرونده رفت دادگستری و دیگ ازش خبری نشده تا امروز
آیا پرونده بایگانی شده یا زمان میبره تا اخطار بیاد واسم الان ۵ ماه میگذره

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به شرایط ویروس کرونا تعویق در صدور رای و اقدامات دادگاهی طبیعی است

سلام
با توجه به اوضاع شرایط امکان طولانی شدن روند پرونده وجود دارد !