آیا امکان تغییر نام خانوادگی فرزند به نام خانوادگی همسر دوم وجود دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۳ #80672850

سلام و عرض ادب و احترام.
لطفا در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.
خانمی حضانت دائم فرزند خود حاصل از ازدواج اول را در اختیار دارند

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بعد ازرسیدن به سن ۱۸ سالگی بله

بنام خدا،چنین امکانی وجود ندارد.

با سلام، خیر امکان ندارد

سلام بعد از رسیدن به سن ۱۸ سال بله

با سلام
با شرایط گفته شده شما خیر

"با سلام"
خیر چنین عمری ممکن نیست

با سلام
تا سن قانونی تمامی اختیارات قانونی فرزند طبق قانون بر عهده پدر طفل میباشد و نمیتوان نام خانوادگی فرزند را به نام خانوادگی همسر دوم شما تغییر داد .مگر اینکه طفل به سن قانونی برسد و خود اقدام به چنین امری نماید .