جواب ندادن به اظهارنامه چه عواقبی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۷۲۷ #80592

با سلام و احترام
در صورتی که به اظهارنامه شاکی جواب داده نشود چه اقدام قانونی باید انجام داد ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

الزامی به پاسخگویی ندارید و اصولا هم مشکلی ایجاد نخواهد کرد.

درود
الزام قانونی جهت پاسخ به اظهارنامه وجود ندارد .

الزامی به پاسخ گویی به اظهارنامه ندارید

با سلام، جواب ندادن به اظهار نامه حقی برای شاکی ایجاد نمی کند فقط پرونده وارد مرحله بعد می شود

پاسخ به اظهارنامه اجباری نیست‌ و باید پس از آن دادخواست یا شکواییه اصلی طرح شود.

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید بهتر است پاسخ دهید اگر پساخ ندهید مرحله دادرسی گذشه و ادامه خواهد داشت گرچه جاب ندادن ممکن استدر مواقعی برایتان مشکل ساز باشد .

سبب ورود به مرحله بعد دادرسی خواهد شد . هر چند که بی اهمیت تلقی کردن پاسخ به اظهارنامه برای شما عواقب به دنبال خواهد داشت.