طلب خود را به جای ۷۰۰ هزار تومان ۱۶۰۰۰۰۰ هزار تومان یکجا پرداخت کردم،ممکن است برای من مشکلی پیش بیاید؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۹ #80530

با سلام
بنده مبلغی به پدر همسر سابقم بدهکار بودم و در دادگاه موظف به پرداخت بدهی شدم و ماهیانه با رای دادگاه مبلغ ۷۰۰هزار تومان پرداخت می کنم و رسید دستی همراه با امضا و اثر انگشت از ایشان دریافت می کنم ولی من یک ماه مبلغ۱۶۰۰۰۰۰تومان پرداخت کردم و رسید دستی که خودم نوشتم از ایشان همراه با امضا و اثر انگشت گرفتم حال ایشان می توانند بگویند که من در ان روز چنین مبلغی به ایشان ندادم و همان مبلغ هفصد هزار تومان را پرداخت کردم یا خیر ؟

با تشکر

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید نخیر رسید را نگهداری نمایید هیچ مشکلی به وجود نمی آید .

با درود فراوان
خیر همان رسید درست است و مبلغی که پرداخت نموده اید مشکلی ندارد .