نحوه مطالبه دیه از ضامن چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۰ #80453

با سلام نحوه مطالبه دیه از ضامن یا کفیل محکوم به پرداخت دیه به چه صورت می باشد با توجه به این که کلیه مکاتبات جهت کسر حقوق کفیل انجام شده و چون ضامن چند نفر تو دادگاه شده حقوقی برای کسر حقوق نداره و اموالی برای توقیف نداره ضمن اینکه برای توقیف اموال ضامن چه درخواست باید تقدیم اجرای احکام کرد با تشکر

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید به دلیل اینکه سوال پاشخ طولانی و قابل توضیح هست پیشنها دمی شود از مشاوره تلفنی استفاده نمایید.

با درود فراوان
بدلیل فنی بودن سوال بایستی بصورت مشاوره تلفنی سوالتان را مطرح فرمایید .