سوء پیشینه برای استخدام به دلیل درگیری دو سال پیش چگونه است؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۶۹۸ #80302

سلام.من دوسال پیش متاسفانه بابت یک درگیری و نزاع دسته جمعی چند روزی در زندان بودم خواستم ببینم برای استخدام در دستگاههای اجرایی سوءپیشینه مشکلی ایجاد می کنه ؟با تشکر

مشاوره حقوقی دادسرا
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر جرم انجام شده فقط درحد چند روز حیس درپی داشته پس سوءپیشینه موثر تلقی نمیگردد. اما برخی نهاد و ارگانها بدلیل حساسیتی که ان شغل دارد ممکن است کوچکترین موضوع کیفری را نیز سوء پیشینه براورد نموده و از استخدام امتناع نمایند.

با درود خیر جای نگرانی نیست

سلام
اگر محکوم نشده باشید خیر

سوپیشینه پس از محکومیت ایجاد می‌شود و بسته ب نوع جرم و مجازات پس ازمدتی از آن رفع اثر می‌گردد و دیگر سوپیشینه موثر کیفری تلقی نمی‌گردد

با سلام، خیر مشکلی ایجاد نمی شود

درود
اگر محکوم شده باشید بستگی به مجازات قانونی شما دارد.

خیر سو پیشنه کیفری محسوب نمی شود