عکاسی از محصولات و عدم پرداخت حق الزحمه بر اساس قرارداد را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۱ #80271

سلام ، از محصولات یک شرکت عکاسی انجام شده و طبق قرارداد هر فریم عکس ۱۴ هزار تومن باید پرداخت بشه ، ۰۹۹ عکس تحویل شده که قرار بر انتخاب از میان آنها و پرداخت وجه بوده ! شرکت عکس ها را در وبسایت خود منتشر کرده و احتمالا برای مصارف دیگری هم استفاده شده ، سند و مدرک هم وبسایت هست ، برای شکایت از اینها چه باید کرد ؟
با تشکر

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
وقت شمابخیر،می توانید دادخواست مطالبه حق الزحمه عکاسی ازمحصولات شرکت رامطابق قراردادتنظیمی، باتنظیم وثبت دادخواست ازطریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی وصول نمایید.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر قراردادی بین شما بسته شده و تعهدی دارید براساس آن عمل نمایید و اگر مطالبه حق الزحمه شما می باشد اگر در قرارداد قید شده می توانید شکایت خود را طرح نمایید .

چنانچه منظور شما مطالبه حق الزحمه کار است می توانید با استناد به قرارداد از طریق دفاتر الکترونیک خدمات قضایی برای مطالبه وجه اقدام نمایید.