با طرح شکایت، دیگر امکان مزاحمت وجود ندارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۶۷ #80269245

سلام
من دو سال پیش سر یک اختلاف توسط یک نفر از ناحیه صورت زخمی شدم که اون خانم محکوم به پرداخت دیه شد و الان که اقدام کردم برای گرفتن دیه چند روز پیش برادر اون خانم دو نفر رو به محل کار شوهرم فرستادن و اونجا رو بهم ریختن و یه کشیده هم به شوهرم زدن و گفتن اگه رضایت ندین آقای_____حسابتون رو میرسه قبلش هم همسرم توسط برادر متهم بصورت تلفنی تهدید شده بود و چون ترسیده بود به پلیس زنگ نزده بعد از چند روز دوباره با شوهرم تماس گرفته و تهدید جانی و مالی کرده و ما رفتیم از این آقا شکایت کردیم. میخواستم بپرسم با این شکایت دیگه طرف نمیتونه مزاحمت ایجاد کند؟

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این امر قابل شکایت و منجر به مجازات است

با شکایت شما ایشان مجازات میشوند

سلام
چنانچه دعوای مطروحه مبنی بر تهدید به درستی با استناد به ادله قوی طرح شده باشد و به نتیجه برسد امکان مزاحمت مجدد ضعیف است

در خصوص این پرونده دادگاه رسیدگی می کند ومعمولا اگر محکوم شود بعید میدونم ولی به حال هم امکان مراجعه وجود دارد تضمینی نیست