میتونم از چه راه هایی میزان افت قیمت وارده رو کمتر کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۲۰ #80234916

سلام وقت بخیر
چندی پیش طی تصادفی یک ماشین از پشت به من زد و ماشین من هم کشیده شد و به ماشین جلویی که پژو پارس بود برخورد و به همین شکل ۵ ماشین با هم تصادف زنجیره ای کردیم.
افسر راهنمایی هر خودرو را نسبت به خودروی جلویی مقصر (با وجود توقف بنده در مسیر و اعتراض به نظر وی در صحنه تصادف) اعلام کرد و از بیمه خسارت دریافت کردیم.
حال پس از مدتی خودرو پارسی که با آن تصادف کردم درخواست افت قیمت خودرو داده و پرونده به دادگاه عمومی حقوقی ارجاع و مبلغ ۲۲ میلیون براورد افت قیمت شده!
خودرو پارس مدل ۹۴ و دارای بیمه بدنه نیز بوده است.
میخواستم راهنماییم کنید که میتونم از چه راه هایی میشه میزان افت قیمت وارده رو کمتر کرد یا پرونده رو بست با توجه به اینکه من مقصر اصلی نبودم. از طرفی خودرو جلویی ممکن است قبلا نیز تصادف داشته و ماشین از قبل نیز رنگ دارباشد که من از ان اطلاعی ندارم

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما صرفا می توانید به نظر کارشناسی اعتراض نمایید که موضوع مجددا بررسی خواهد شد

باسلام
به رای صادره اعتراض نمایید، ودرخواست مجدد ارجاع به کارشناس دهید ، که هزینه کارشناسی نیز بعهده شما میباشد، تمامی موارد عنوان شده را کارشناس مشخص خواهد نمود.

سلام
زمان دریافت بیمه بدنه اتومبیل بدنه توسط شرکت بیمه بررسی میشود و پس از ان مبلغ پرداخت میگردد بنابراین اگر اتومبیل از قبل رنگ داشته باشد مشخص میشود هم چنین شما میتوانید برای تعیین افت قیمت درخواست کارشناسی نمایید .