استعلام سوء پیشینه جهت خارج از کشور چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۹ #80226

با سلام
من در دادگاه بدوی و تجدیدنظر ناصالح به یکسال حبس بعلت توقیف و حبس غیرقانونی محکوم شدم که علی رغم مدارک محکم و حتی در دادگاه تجدیدنظر هم از من دفاع آخر نگرفتند که یعنی قاضی دلیلی بر اثبات جرم من ندیده ولی متاسفانه با پرداخت رشوه رای تایید شد (که تمام این ماجرا پاپوشی از جانب شخصی کلاهبردار بود که مبلغ میلیاردی سر من کلاه گذاشته بود که مانع از احقاق حق بنده در شکایتهای مطرحه گردد) که بعدا با اعتراض وکیل از رای صادره ٬قاضی با وقاحت تمام اظهار میکند اشتباه رای دادم حالا هرکار میتونین انجام بدین
شاکی کلاهبردار حکم جلب برای بنده گرفت که بنده مجبور به خروج از کشور شدم تا نتیجه فرجام خواهی مشخص گردد که هرچند با فساد گسترده در سیستم امیدی به عدالت ندارم
بنده قصد دریافت ویزای کانادا را دارم و الان چندماهی هست که در کشور همسایه اقامت قانونی دارم
۱-با این رای صادره امکان دریافت عدم سوء پیشینه جهت اقامت کانادا را دارم؟
۲-آیا با موافقت دیوان عالی مجددا پرونده به استان جهت تجدیدنظر عودت داده میشود که اگر چنین باشد با نفوذ فوق العاده کلاهبردار رای مجددا تایید خواهد شد و آیا امکان بررسی و رای در همان دیوان عالی وجود ندارد؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1. سوء پیشینه بعد از صدور حکم قطعی و اجرای مجازات اعمال میشود نه در حال حاضر.
2. در صورتیکه دیوان رای را نقض کند پرونده را به شعبه ارجاع ارسال خواهد کرد و اگر تائید شود نیز برای اجرا ارجاع میشود.