آیا اسکرین شات فحاشی در تلگرام مدرک قانونی هست که با اون احضاریه صادر بشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۴۱ #80222

سلام

برای یکی از دوستانم مشکلی پیش اومده عاجزانه خواهش می کنم جواب بدید واقعا داره از نگرانی سکته می کنه .

توجه داشته باشید کل این ماجرا و درگیری داخل تلگرام صورت گرفته ؛

دوست بنده بابت فروش یک نرم افزار مبلغی از یک فردی گرفته بود و نرم افزار رو بهش داده بود، اون فرد چون بلد نبود کار کنه و دوستم هرچی بهش توضیح میداد و نمی فهمید ، به دوست بنده گفت کلاهبردار ازت شکایت می کنم‌، و چند توهین دیگه هم کرد ، دوست بنده هم اعصابش خورد شد و گفت " *** منم نمی تونی بخوری " و "کلاهبردار خودتی" و بعد شماره کارت طرف رو گرفت و پولش رو برگردوند و عکس واریز پول هم داد .

این فرد از این فحاشی دوستم عکس گرفت و این عکسها رو پرینت گرفت و رفت شکایت کردولی هنوز پیش قاضی نرفته و داره میره.

دوست بنده از قابلیت حذف دو طرفه پیام استفاده کرد و فحش های خودش رو حذف کرد و جمله هاشو ویرایش کرد و بعد هم اکانتش رو کلا پاک کرد.

آیا با توجه به اینکه اون طرفی که رفته از دوستم شکایت کرده هیچ مدرک منطقی ای نداره ، و فقط عکس اسکرین شات های فحش رکیک دوستم رو پرینت کرده ، عکس ها رو ببره پیش قاضی آیا قاضی قبول میکنه ؟

آیا ممکنه قاضی به همون اسکرینشات های پرینت گرفته شده اکتفا کنه و شکایت رو قبول کنه و برای دوستم احضاریه بفرسته ؟

یا اینکه قاضی میگه حتما باید چت های فحاشی رو داخل تلگرام بهم نشون بدی؟ یا اینکه می تونه به قاضی نشون بده تلگرام قابلیت حذف پیام دو طرفه داره و قاضی ممکنه قبول کنه و برای دوستم احضاریه بفرسته؟

اسکرینشاتهایی که این فرد از چت های دوستم گرفته و پرینت کرده داخلشون هم عکس رسید برگردوندن پول به اون طرف (فیش واریز کارت به کارت از حساب دوستم به حساب اون طرف ) هست هم فحش ها... یعنی قاضی به همین عکسهای پرینت شده اکتفا میکنه و میگه چون توی عکس ها فیش واریز اون طرف که فحاشی کرده هم هست ، جرم قبول میشه ؟؟

در نهایت امر اگه قاضی برای دوستم احضاریه بفرسته و دوستم توی دادگاه بگه این عکس چتها ساختگیه قاضی راحت قبول میکنه یا نه کار به سوگند خوردن میکشه؟؟

( چون فحش ها رو کلا حذف کرده و جمله هاشو ویرایش کرده و اکانتش رو هم پاک کرده ولی چون عکس فیش پرداختش که برای اون طرف فرستاده هم توی چت ها و اسکرین شات های طرف هست(پول طرف رو برگردوند و عکس فیش رو برای اون طرف فرستاد ) و همینطور از فحش رکیکش به اون طرف هم عکس موجوده نگرانه ) ...

یعنی فقط چندتا اسکرین شات پرینت شده از فحشها موجوده که داخل اون اسکرینشاتها فیشی که دوستم پول رو به حساب طرف برگردونده و برای طرف فرستاده هم مشخصه.

خواهش میکنم دقیق و قطعی توضیح بدید دوستم واقعا داغون شده و ناراحته چون تاحالا توی اینجور موقعیت ها گیر نکرده بوده

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به پاک کردن اکانت امکان بازیابی پیام ها وجود ندارد . اما اگر اسکرین شات ها و پیام هایی که رد و بدل شده به نحوی باشد که موجب علم و یقین قاضی گردد ، در نتیجه توهین های صورت گرفته واجد مجازات برای مرتکب می باشد .

اسکرین شات ، مدرک محسوب میشود