باید چگونه از حق خود دفاع نماییم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۵ #80214476

شکایت ضرب و جرح بوده و پزشک قانونی دیه بریده است و تا تجدید نظر رسیده و امروز رای دادن که چون زیر ۱% است اعتراض رد می شود.
اول اینکه اگه صلاحیت زیر ۱% را ندارد چرا رد کرده؟ و حال باید کجا از حقمان دفاع کنیم؟
ممنون

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
میزان دیه ها کمتر از ۱۰درصد قابل اعتراض نیستند و رای دادگاه تجدید نظر قطعی است .

سلام
محکومیت به پرداخت دیه کمتر از ۱۰٪ دیه کامل قطعی و غیر قابل تجدیدنظر است.

اگر مدرکی دال بر بیگناهی خویش دارید بایستی اعاده دادرسی نمایید .

سلام اگر رای تجدید نظر قطعی صادر شده دیگر شما کاری نمی توانید انجام دهید. حتی اگر بعد از یک ماه هم شکایت کنید دیوان عالی کشور با توجه به صرف هزینه بیشتر از هزینه دیه برایتان فایده ای نخواهد داشت/.