من چطور میتوانم درخواست طلاق کنم و به نتیجه برسم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۶ #80169017

سلام
بنده خانمی هستم ۳۰ ساله ۵ سال پیش به دلیل اختلافاتی که با شوهرم داشتم از منزل مشترک به منزل پدرم آمدم و مهریه را به اجرا گذاشتم،در همین حین اقدام به شکایت از شوهرم در دادگاه کیفری به جرم ترک انفاق و ضرب و جرح و ممانعت از حق و فحاشی علیه شوهرم کردم، که دادگاه تمامی شکایات بنده را وارد ندانست و دستور بر منع تعقیب شوهرم صادر کرد،من هم با توقیف اموال و توقیف حساب های شوهرم و همچنین مزایده منزل مشترک توانستم بیشتر مهریه را یک مرتبه وصول و الباقی آن را طی اقساط درحال دریافت ان میباشم،شوهرم حتی وکیل هم نگرفت فقط با گرفتن حکم عدم تمکین مهریه من را قطع کرد و عدم تمکین را به اجراییه برده هر۲ ماه یا با مامور به منزل پدری من آمده یا یک اظهارنامه جهت برگشت به منزل به من میدهد،درخواست ازدواج مجدد نیز داد که روز قبل از جلسه رسیدگی درخواست خود را استرداد کرد و پس‌ گرفت،البته تا جایی که من میدونم ایشون تمامی شرایط عقد را دارند و کارمند هستند و از مرتبه اجتماعی در موقعیت مناسبی هستند.
اکنون من میخوام درخواست طلاق بدهم چون واقعا خسته شده ام؟
ایشان هیچ عنوان حاضر به طلاق نیست و میگه پول واسم اصلا مهم نیست.
آیا این طولانی شدن مدت جدایی دلیل بر عسر و حرج من نمیشود؟
من چطور میتونم بدون اینکه این مالی که از شوهرم گرفتم را پس بدهم درخواست طلاق کنم؟
تو رو خدا کمکم کنید.

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این طوری که شما گفتید هیچ گونه عسروحرجی نداری چون عدم تمکین شما ثابت شده پس بنابرین بهترین راه توافق است

با احترام با توجه به اینکه تمام شکایات شما علیه ایشان مواجه با برائت شده و در واقع دادگاه ایشان را در کلیه موارد مقصر نشناخته و در مورد تمکین هم حق را به ایشان داده.. بهتر است به یکی از این درخواست های متعدد تمکین پاسخ مثبت بدهید و به زندگی مشترک برگردید. و در فضای تعامل و گفتگو و رودررو مشکل فی مابین را حل کنید.شاید موفق به اخذ نظر مثبت ایشان شدید‌. پیروز و سربلند باشید