امکان تبرئه شدن از رای صادره در مورد روابط نامشروع اگر شلاق باشد وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۷ #80060

آیا می توان به حکم شلاق روابط نامشروع اعتراض کرد و تجدید نظر خواست و اینکه برای تبرئه شدن چه روش هایی وجود دارد؟ ما قصد ازدواج داریم و فقط باهم بودنمون شده جرم چیکار کنیم تبرئه شیم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید مستدلا ب رای صادره اعتراض کنید هرچند نتیجه را نمی‌توان پیش بینی کرد

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشه باشید امکان تجدید نظر خواهی وجود دارد .

بله میتوان تجدید نظر خواست،توضیح نداده اید که دلایلی که رابطه ی نامشروع را اثبات کرده چه بوده
تا خدمتتون عرض کنم چ راه حلی وجود دارد