صرف حضور دختر و پسر با هم در مجتمع روابط نامشروع محسوب می شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۵ #79973

سلام. چند شب پیش با دختری که قراره باهم ازدواج کنیم و خانواده هامون هم از باهم بودنمون مطلع بودند به مجتمع رفته و من مذکر یک وسیله از واحد بررداشتم و هنگام خروج همسایه ها مانع شده و کلانتری اومد و تشکیل پرونده صورت گرفت. ایا با اثبات اینکه فقط برای انجام کار من به ساختمان رفته و خارج شدیم تبرئه میشویم.هردو مجرد و دانشجو و بدون سابقه هستیم و بنده خواستگارشون هستم. اگر تبرئه نمیشویم لطفا راه حلی برای برائت به بنده نشون بدید. ممنون از سایت خوبتون

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بااحترام
برداشتن چه چیزی .... مهم است تا نتیجه اعلام شود

با سلام، برای اظهار نظر در مورد این موضوع بررسی تمام محتویات از جمله شکایت مهم و ضروری است

جرمی واقع نشده و قابل پیگیری نیست.

خیر صرف حضور دو‌نفر در یک مکان رابطه نامشروع محسوب نمی شود .

خیر رابطه نامشروع نیست

با درود به صرف حضور در یک مکان جرمی واقع نشده است. و رابطه نامشروع نمی‌باشد.

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدسالها پیش است در صورتی که همچنان نیاز به پاسخ دارید