ایجاد مزاحمت توسط پارک ماشین در کوچه بن بست را چگونه قانونی پیگیری کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۷۴۴ #79869

با سلام.اینجانب در یک کوچه بن بست به عرض ۴ متر وطول ۵ متر یک مغازه پوشاک در طبقه اول روی همکف دارم درب و راه پله ورودی در انتهای ملک سمت راست کوچه به عرض ا متر می باشد.همسایه انتهای کوچه که یک درب پارکینگی را تبدیل به نفر رو کرده این کوچه را تبدیل به پارکینگ اختصاصی نموده و همیشه اتومبیل خود را در جلوی درب ما پارک می کند.لازم به ذکر است که داخل این کوچه فقط ایشان ومن درب داریم و همسایه دیگری نداریم.
البته همکف ملک ما هم تجاری و از داخل کوچه اصلی درب دارد .
برای رفع مزاحمت ایشان قانون چه کمکی به من می کند و چه اقدامی انجام دهم.باتشکر

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان ایجاد مزاحمت می‌توان طرح شکایت کرد

بااحترام
شما اول به شهرداری مراجعه نموده تا جابجایی درب صورت گرفته را قانونی یا غیر قانونی مشخص نمایید تا اقدامات بعدی انجام شود

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت داشته باشید به شورای حل اخلاف رجوع کنید .

سلام . اگر نحوه پارک کردن خودرو به نحوی است که مانع رفت و آمد می شود با عنوان ایجاد مزاحمت می توانید از صاحب خودرو شکایت کنید .

مراجعه به شورای حل اختااف