آیا این پیام مصداقی از تهمت است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴۶ #79858410

با سلام بنده در جریان پرونده شکایتی که از برادرم شده بود به عنوان واسطه وارد مذاکره شدم تا از شاکی رضایت بگیرم. شاکی خانم بود و همسر داشت. بنده در مورد چکهای برگشتی برادرم و نحوه رضایت با همسر این خانم یک بار تلفنی صحبت کردم و در واتساپ تصویر چکها رو یکبار براشون فرستادم ولی این خانم در پیامی اس ام اسی برای من نوشتند که : من با شما حرفی ندارم. به نظرتون به جای این که تو این مدت به من زنگ بزنید جالب بود به همسر من زنگ میزدید و پیام بازی می کردید.
و می توان شکایتی کرد؟ و اگر هست و محازات داره مجازاتش چی خواهد بود؟

مشاوره حقوقی افترا
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر افتراء محسوب نمی‌شود!

خیر با توضیحات شما شکایتی از سوی خانم متصور نخواهد بود

سلام و درود، با توجه به‌ توضیحات و به ویژه شاکی‌ بودن شخص خانم مذکور ، به نظر نگرانی نبوده و شما اساسا جهت صلح و سازش و از جانب متشاکی اقدام نموده اید؛ آرزوی بهروزی.

سلام صرف اینکه یکبار با ارسال تصویر چگ های برگشتی و چت در اون مورد مزاحمت تلقی نمی شود درصورت شکایت از سوی خانم شکایتش منجبر به صدور قرار منع تعقیب می شود

خیر هرگونه شکایتی در این مورد موضوعیتی ندارد و رد خواهد شد

با سلام
اولا صرف یک بار تماس نمیتوان کسی را به جرم مزاحمت تلفنی محکوم نمود
دوما در صورت ادعای خانم برای مزاحمت ( فقط برای یک تماس ) ، شکایت ایشان رد خواهد شد

سلام آن خانم میتواند از شما به جرم مزاحمت شکایت کند در صورتیکه پیامک های ارسالی نامشروع باشد در غیر اینصورت شکایت رد خواهد شد.