ایا امکان رد حکم در دادکاه تجدید نظر وجود دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۵ #79780661

همسرم با شکایت کیفری مبنی بر ضرب و جرح و باستناد کواهی پسر دوازده ساله ام و نامه پزشک قانونی و بدون داشتن شاهد و گزارش پلیس حکم غیابی ب پرداخت دیه از دادکاه کرفته.در دادکاه واخواهی قاضی حکم ب محکومیت اینجانب داده.بنده ب حکم دادکاه اعتراض نموده ام ایا امکان رد حکم در دادکاه تجدید نظر وجود دارد.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به اعتراض شما دارد و چنانچه ادله کافی نداشته باشید به نظر حکم بدوی تایید می شود

سلام
در صورتی که ادله کافی ارائه نمایید امکان نقض حکم در دادگاه تجدید نظر وجود دارد

دادگاه تجدید مظر مختار به نقض یا ابرام دادنامه تجدیدنظر خواسته است، و ضمن میتواند نقض دادنامه اقدام به رسیدگی ماهوی و صدور رای نماید.

با سلام
تصمیم گیری در خصوص تجدیدنظرخواهی شما با قاضی پرونده است و چنانچه ادله محکمه پسندی ارائه نمایید امکان نقض حکم وجود دارد.

بله ، به دادگاه تجدیدنظر لایحه کامل و جامع ارائه دهید ، در لایحه به کذب بودن ادعا و همچنین عدم ارائه دلایل کافی و هدف شاکی از طرح این شکایت واهی ، اشاره نمایید.