فوت پدر و عدم تحویل مدارک توسط عمو و عمه‌ به وراث

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۲ #79776849

سلام و خسته نباشید، پدر من حدودا ۳ماه پیش فوت کرده، قبل از فوت هم چون از مادرم جدا شده بودن با عمه‌ام زندگی می‌کردند(خانه‌ی پدری خودشون) ولی همچنان ارتباط داشت با من و برادر و مادرم. بعد از فوت می‌دونستم و مطمئن بودم که خیلی مدارک و دست نوشته‌هایی راجع به بدهی و طلب‌هاش و خیلی چیزهای دیگر رو در منزل و داخل کمد و سامسونت خودش داشت همیشه ولی وقتی از عمه‌ام درخواست وسایل و کاغذ و مدارک پدرم را کردم، عمه‌ام با همراهی یکی از عمو هایم گفتن که هیچ مدارکی از پدرت در خانه نیست و خلاصه اینکه مدارک رو پنهان کردند و چیزی به من ندادند(من و برادرم تنها وراث هستیم). می‌خوام ببینم آیا راهی قانونی برای گرفتن مدارک و وسایل (دفاتر و لوازم شخصی پدر مرحومم) از عمو و عمه‌ام وجود داره یا اینکه خودم باید هرجور شده گیر بیارم مدارک رو؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر دلایل کافی مبنی بر اینکه مدارک پدر مرحوم شما در ید عمه شما هست ، نداشته باشید اقدام قانونی به نتیجه دلخواه شما نخواهد رسید

باسلام بهترین راه،حصروراثت و مهرو موم و تحریر ترکه میباشد.

با سلام
ابتدائا اظهارنامه ای خطاب به عمه مبنی بر استرداد اسناد و مدارک ارسال کنید. در صورت عدم تاثیر می توانید پس از اخذ گواهی حصر وراثت درخواست تحریر و مهر و موم ترکه مطرح کنید هرچند ممکن است به علت انتقال توسط بستگان پدر این اقدام عملا ثمره ای نداشته باشد.

باسلام ، اگر نسبت به عمه خود بابت مدارک شکایت کنید به احتمال فروان شکایت شما بدلیل نبود دلایل کافی رد خواهد شد. بهترین راه همان حصر وراثت و تحریر یا مهر و موم ترکه هستش.

با سلام
بهتر است اظهارنامه ای برای عمه خود بفرستید و تقاضای مدارک پدر را درخواست نمایید هر چند که نمیتوان اثبات نمود که مدارک در ید ایشان بوده و عمدا ان را به شما نمیدهند و در صورت عدم همکاری چاره ای جز اقدام شخصی برای پیدا نمودن اموال و املاک مرحوم پدرتان ندارید

سلام بدوا اظهارنامه ای به آنها بدهید بابت عودت کلیه مدارک با ذکر جزئیات ضمن اینکه بعداز دادخواست انحصار وراثت از دادخواست تحریر ترکه هم می توانید استفاده کنید هرچند حسب توضیحات احتمالا مدارک در خانه نباشند