طلاق برای ازدواج دائم که تو شناسنامه ثبت نشده چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۴ #79635125

با سلام و وقت بخیر
من ۷ ماه پیش با مردی متاهل بدون اطلاع همسر اول ازدواج دائم کرده ام، ازدواج در محضر و در دفتر مربوطه ثبت شد و در یک برگه هم ثبت شد و دادن به خودمون ولی تو شناسنامه ثبت نشده...الان همسر اول مطلع شدن و میگن باید از هم جدا شید و تهدید به خودکشی کردن...ما هم تصمیم به جدایی داریم..میخواستم بدونم سریعترین راه برای طلاق درین مورد چگونه است و چه مراحلی داره؟ واینکه آیا میتونم برای انجام کارهای طلاق حضور نداشته باشم و وکلالت رو بدم به همسر اول؟ متشکرم

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون اجازه همسراول دفترخانه نمیتواند عقدشماراثبت کندومرتکب تخلف شده است

با سلام و عرض وقت بخیر
این امکان وجود دارد اما نمیتوان زمان دقیقی را تخمین زد بستگی به روند پرونده دارد
موفق باشید

با سلام و احترام
میتوانید وکالت در طلاق به همسرتان بدهید
و از نظر تایم زمانی باید پروسه قضایی طی شود