برای هزینه درمان و گوشی و هزینه پزشکی قانونی و دادگاه دادخواستم به جایی میرسه و نتیجه ای میگیرم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۰ #79609604

سلام محکومان دیه پرداخت نمیکنن و میگن نداریم اجرای احکام میگه لیست اموال بده توقیف کنیم جدیدا هم دادخواست دادن پیامکش اومده من نمی‌خواستم کشش بدم ولی حالا هزینه درمان و خسارت گوشی و ... هم میخوام ولی نمی‌دونم چطور لیست اموال و دارایی و حساب بانکیشونو استعلام بگیرم و ثابت کنم که دروغ میگن و برای باقی خسارات و هزینه اموالم چه کنم هر دو محکوم راننده تاکسی هستن تو خط مترو کار می کنن و در دادگاه از من هزینه درمانمو پرسیدن ولی چون دقیق نمی‌دونستم و مدارکشم همرام نبود چیزی نگفتم الان هم اجرای احکام میگه اگه ببخش ولش کن به جایی نمیرسی همین دیه رو بگیر ولش کن و ... ولی اگرم میخوای باید دادخواست بدی و بری شورای حل اختلاف من منصرف شده بودم ولی ۳ روز پیش برام پیامک اومد که متنش اینه
دادخواست شماره فلان ارسالی از طریق سامانه خدمات قضائی به شعبه فلان مجتمع شماره فلان شورای حل اختلاف شهر تهران ارجاع و با شماره پرونده فلان و رمز شخصی فلان ثبت گردید
حالا منم میخوام برای هزینه درمانم و بیمارستان و جراحیم و هزینه های دادگاه و پزشکی قانونی و همچنین گوشی شکسته و عینک شکسته و ... اقدام کنم که هم هزینه اونهارو بگیرم و هم ثابت کنم که اموال دارن و دروغ میگن نداریم نمی‌خوام فرار کنن ولی راهشو بلد نیستم و نمی‌دونم چکار باید بکنم لطفا راهنماییم بفرمایید ممنون
و این که اصلا برای هزینه درمان و گوشی و هزینه پزشکی قانونی و دادگاه و ... دادخواستم به جایی میرسه و نتیجه ای میگیرم؟ تا آخرین لحظه برام گردن کلفتی میکردم و میگفتن بچرخ تا بچرخیم چکار کنم که جلشون بایستم

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام در صورتی که ضاربین در پرونده کیفری محکوم شده اند میتوانید با استناد به پرونده کیفری مطالبه خسارت بنمایید.