قبل از طلاق توافقی درخواست مهریه دادم اگر همسرم روز محضر برای طلاق نیایدمی توانم پرونده مهریه را پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۸ #79605

باسلام
من وهمسرم برای طلاق توافقی اقدام کردیم قبل از توافق حکم مهریه من به صورت قسطی اومده و تا ۲۰روز حق اعتراض دارم که حکم مال ۲۱اردیبهشت بوده پرونده طلاق توافقی هم تمام مراحل طی شد وفردا حکم محضر را به محضر ببریم اگر شوهرم لجبازی کند و یک وقت محضر نیاید آیامن میتوانم روندپرونده مهریه را دنبال کنم و بفرستم تجدیدنظر؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله می توانید